Η χώρα των κοιμωμένων υδάτων - Λίλλης, Γιώργος (Σύγχρονη ελληνική ποίηση, 2001)
Μια ποιητική συλλογή από έναν ταλαντούχο νέο ποιητή με πυκνή δραστηριότητα.. Μεταφράσεις, ποιήματα και δοκίμιά του έχουν δημοσιευτεί και σε διάφορα ελληνικά περιοδικά, ενώ επιμελείται ραδιοφωνικές εκπομπές στη Γερμανία, στις οποίες παρουσιάζει Έλληνες ποιητές και μουσικούς. Η Χώρα των κοιμωμένων υδάτων πρόκειται σύντομα να εκδοθεί και στη Γερμανία.