Ο κόσμος των επενδύσεων : μετοχές, ομόλογα, λοιπές επενδύσεις - Κοτζαμάνης, Στέφανος Ν.
Δείκτες μετοχικής αξιολόγησης -- Χρηματοοικονομικοί δείκτες -- Επενδυτικές τακτικές -- Οικονομικοί κύκλοι και η κεφαλαιαγορά στην Ελλάδα -- Επενδύσεις σε ακίνητα -- Ασφαλιστικά επενδυτικά προγράμματα Unit-Linked -- Παράγωγα προϊόντα Future-Swaps, Options