Μεταφορές και αστική ανάπτυξη : πλαίσιο πολιτικής για την τοπική αυτοδιοίκηση (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, 1993)
Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει προτάσεις για προβλήματα όπως: το αστικό περιβάλλον, το φυσικό περιβάλλον, τη στάθμευση, την κυκλοφοριακή ρύθμιση, την πόλη μοντέλο, και άλλα.