Οδηγός διάγνωσης της αγροτικής οικονομίας σε τοπικό επίπεδο - Μαρτίνος, Νίκος (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, 1990)
Η παρούσα μελέτη στο πρώτο μέρος επικεντρώνεται στην ανάλυση και επεξεργασία - αξιολόγηση των βασικών οικονομικών μεγεθών της υπό έρευνα περιοχής.