Οδηγός για τη βελτίωση των κανονισμών υπηρεσιών και των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού των επιχειρησεων Ο.Τ.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, 1998)
Η έκδοση αυτή συμβάλει στην ενημέρωση των διοικητικών οργάνων και των στελεχών των επιχειρήσεων των ΟΤΑ, για τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο πρόσληψης του προσωπικού τους καθώς και για τις διαδικασίες προσαρμογής των Κανονισμών Υπηρεσίας των Επιχειρήσεων, στις αλλαγές αυτές. Ο οδηγός αυτός αποτελεί ένα από τα προϊόντα του προγράμματος "Οι ΜΜΕ των ΟΤΑ", το οποίο υλοποιήθηκε από την ΕΕΤΑΑ, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας ADAPT.