Πολιτισμός και τοπική δημοκρατία : η αφανής πλευρά μιας προφανούς σχέσεις (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, 1994)
Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα ΔΗΠΕΘΕ -- Εικαστικά -- Βιβλιοθήκες -- Αρχεία -- Βαφοπούλειο -- Πινακοθήκες -- Παιδική βιβλιοθήκη Βελβεντού Το βιβλίο αυτό καταγράφει την ως σήμερα εμπειρία της πολιτιστικής δραστηριότητας σε επίπεδο Τ.Α. στην Ελλάδα. Αποτελείται από 48 κείμενα προσωπικοτήτων του χώρου των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και υπευθύνων καλλιτεχνικών σχημάτων ή εκδηλώσεων που ανέπτυξαν αξιόλογη δραστηριότητα στο χώρο της Τ.Α. Κύριος στόχος αυτής της έκδοσης ήταν να αποτελέσει την αρχή μιάς συστηματικής ενημέρωσης όλων των συμμετεχόντων στην πολιτιστική δραστηριότητα της Τ.Α. Το βιβλίο περιλαμβάνει ένα κεφάλαιο "εισαγωγικών κειμένων" και 10 κεφάλαια που αντιστοιχούν σε 10 τομείς πολιτισμού (θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, εικαστκά, χορό, αρχιτεκτονική, βιβλιοθήκες - αρχαία, πολιτιστικά κέντρα, ΜΜΕ).