Τα φαντάσματα του Γιορκ : διηγήματα - Μηλιώνης, Χριστόφορος (Κέδρος, 1999)
Ελλάδα, Αγγλία και άλλα οικεία και άγνωστα μέρη.Συνηθισμένοι άνθρωποι σε ασυνήθιστες περιπέτειες. Όλα σε αυτό το βιβλίο είναι καλοπροαίρετα αλλά ικανά να αναστατώνουν ήρωες και αναγνώστες.