Το ενοικιοστάσιον. Τεύχος Α΄/1 : γενικοί όροι και έννοιαι, διατάξεις περί αναστολής εκτελέσεως αποφάσεων περί εξώσεως ή αποβολής εξ αστικών ακινήτων - Ζαφειρόπουλος, Μιχαήλ Επ. ([χ.ό.], 1951)
Αστικό ακίνητο - Ενοικιοστάσιον