Σούρλας, Κ. Α. (1930). Η απογραφή και η δι' αυτής εκκαθάρισις της κληρονομίας κατά το αστικόν και δικονομικόν δίκαιον: μελέτη ιστορική, δογματική, συγκριτική και νομοθετική. Εν Αθήναις: Τζάκας-Δελαγραμμάτικας.
Styl ChicagoΣούρλας, Κίμων Α. Η απογραφή και η δι' αυτής εκκαθάρισις της κληρονομίας κατά το αστικόν και δικονομικόν δίκαιον: μελέτη ιστορική, δογματική, συγκριτική και νομοθετική. Εν Αθήναις: Τζάκας-Δελαγραμμάτικας, 1930.
Citace podle MLAΣούρλας, Κίμων Α. Η απογραφή και η δι' αυτής εκκαθάρισις της κληρονομίας κατά το αστικόν και δικονομικόν δίκαιον: μελέτη ιστορική, δογματική, συγκριτική και νομοθετική. Εν Αθήναις: Τζάκας-Δελαγραμμάτικας, 1930.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..