Σχόλια εις τον ισχύοντα ελληνικόν ποινικόν νόμον. Τεύχος πρώτον : ειδικόν μέρος : εγκλήματα κατά της ζωής και του σώματος - Τζωρτζόπουλος, Χαράλαμπος Ν. (Αθηνά, 1926)
Ανθρωποκτονία - Μονομαχία - Φαρμακεία - Παιδοκτονία - Απόκρυψεις τοκετού - Τερατοκτονία - Αμβλωσις - Έκθεσις - Σωματική βλάβη