Το πρόβλημα της ιεραρχικής προσταγής εν τω ποινικώ δικαίω - Παπαδάτος, Πέτρος Α., 1924- ([χ.ό.], 1961)
Η ιεραρχική προσταγή -- Ελληνικόν δίκαιον -- Αλλοδαπόν δίκαιον -- Δίκαιον απολυταρχικόν κρατών -- Στρατιωτικός ποινικώς κώδιξ