Κτήσις κυριότητος : παρά μεταβιβάζοντος μη κυρίου : κατά το ελληνικόν σχέδιον του αστικού κώδικος εν συγκρίσει και προς τα ξένα δίκαια - Σημαντήρας, Κωνσταντίνος Ι. ([χ.ό.], 1938)
Πράξις μεταβίβασης κυριότητας -- Δημόσια συναλλαγή