Το νομικό καθεστώς της εγγάμου γυναικός - Χορτάτος, Κωνσταντίνος Π. (Κουλουμπής Αντ. τυπογρ., 1966)
Η ιθαγένεια της εγγάμου γυναικός -- Κατοικία και διαμονή της εγγάμου γυναικός -- Αι μεταξύ γονέων και τέκνων σχέσεις -- Περιουσιακαί σχέσεις των συζύγων -- Κληρονομικά δικαιώματα της γυναικός