Αι αποσβεστικαί προθεσμίαι του ιδιωτικού δικαίου - Σημαντήρας, Κωνσταντίνος Ι. (Παπαδογιάννης Κ. τυπογρ., 1948)
Αυστριακό δίκαιο -- Γαλλικό δίκαιο -- Γερμανικό δίκαιο -- Ελβετικό δίκαιο -- Ιταλικό δίκαιο -- Ελληνικό δίκαιο -- Διάκριση των αποσβεστικών προθεσμιών