Η αρχή της ισότητος εις το δημόσιον δίκαιον : νομική, συγκριτική, φιλοσοφική, πολιτειολογική, ιστορική, κοινωνιολογική εξέτασις της αρχής της ισότητος - Βλάχος, Δημήτριος Σωτ. (Χριστοδούλου τυπογ., 1950)
Η αρχή της ισότητος ως νομικός κανών -- Ηαρχή της ισότητος ως νομικός κανών -- Η αρχή της ισότητος ως κοινωνικός κανών