Προσυνέδριο Καστοριάς : εισηγήσεις (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 1989)
Επικοινωνίες -- Μεταφορές -- Πολιτισμός και ανάπτυξη -- Απόδημος Ελληνισμός -- Γουνοποιΐα στη Δυτική Μακεδονία -- Η αρχαιολογική έρευνα στην Ανω-Μακεδονία