Προσυνέδριο Φλώρινας : εισηγήσεις (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 1989)
1η ενότητα: Θεσμικό πλαίσιο για την γενική εκπαίδευση (Νόμος1566/85) -- Υδάτινο δυναμικό -- Προβλήματα και δυνατότητες ανάπτυξης της Αιγοπροβατοτροφίας -- Κλαδική διάρθρωση και εξέλιξη της βιομηχανίας και μεταποίησης δυνατότητες προοπτικές -- Τουριστικές δυνατότητες ανάπτυξης Περιφέρειας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας