Σχέδιο περιφερειακής ανάπτυξης : 1989-1993 (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 1989)
Κοινωνικοοικονομική ανάλυση της Δυτικής Μακεδονίας -- Περιγραφή περιφερειακής αναπτυξιακής στρατηγικής -- Αξονες δράσης και μορφές παρέμβασης