Οικονομική και κοινωνική ανάπτυξις Μακεδονίας-Θράκης. Μεταλλευτική επισκόπησις Μακεδονίας-Θράκης (Ελλάδα.Υπουργείο Συντονισμού.Υπηρεσία Αναπτύξεως Περιφέρειας, 1969)
Λιγνίτης -- Λευκόλιθος -- Ορυκτά Μεταλλευτική έρυνα εις Βόρειον Ελλάδα