Πώς έμαθε η γάτα να διαβάζει : ένα αλλιώτικο αλφαβητάρι - Κύρδη, Καλλιόπη (Προσχολική εκπαίδευση, δημοτικό, 2001)
Μια τρελή περιπέτεια, από το Α ώς το Ω, η οποία μέσα από εκπλήξεις, χιουμορ και ανατροπές εισάγει με τρόπο μεθοδικό τα παιδιά ηλικίας 4-7 ετών στον κόσμο της Γραφής και Ανάγνωσης.