Για μια νέα πολιτική διεθνούς αναπτύξεως - Αγγελόπουλος, Άγγελος Θ., 1904-1995 (Παπαζήσης, 1977)
Διεθνείς συναλλαγές και ελλείματα των ισοζυγίων πληρωμών--Τα εισοδήνατα των πετρελαιοπαραγωγών χωρών--Τα βαθύτερα αίτια της κρίσεως--Κατευθύνσεις για μια νέα παγκόσμια οικονομική τάξη--Πηγές χρηματοδότησης.