Κατάλογος υποχρέων προσωπικής εργασίας διά τον αποχιονισμόν των οδών 1942- 43 ([χ.ό.], 1942)
Κατάλογος ατόμων που υποχρεώνονται σε προσωπική εργασία για τον αποχιονισμό των οδών της Κοζάνης, 1942-1943. Υπόγράφει ο Δήμαρχος Κοζάνης Χαρίσιος Γκοβεδάρος