Εικόνες της θάλασσας - Beaumont, Emilie, 1948- (Μοντέρνοι Καιροί, 1999)
Τα παιδιά μπορούν ν'ανακαλύψουν όλα τα μυστικά της θάλασσας μέσα από απλά κείμενα και υπέροχες εικόνες. Γνωρίζουν όλα τα πλάσματα που ζουν στις ακτές και στο βυθό, μαθαίνουν γιατί η θάλασσα κινδυνεύει από τη μόλυνση και ταξιδεύουν στον περιπετειώδη κόσμο των πειρατών μέσα από τις ιστορίες και τους θρύλους των ωκεανών!