Η κυρά-εβδομάδα και τα επτά παιδιά της - Αναγνώστου, Κατερίνα (Μικροί θησαυροί : Πρώτο βήμα, 2002)
Η κυρά-Εβδομάδα και ο άντρας της ο Καιρός φέρνουν στον κόσμο τη Δευτέρα κι ύστερα... την Τρίτη, την Τετάρτη, την Πέμπτη, την Παρασκευή, το Σάββατο.. Και τα έξι παιδιά τους είναι πολυάσχολα και λείπουν συνέχεια. Ώσπου έρχεται επιτέλους η Κυριακή και όλοι ανταμώνουν κι είναι ευτυχισμένοι!