Μήπως είσαι η άνοιξη - Pitcher, Caroline (Μοιραζόμαστε μια ιστορία, 2000)
Η Ούλα βιάζεται ν' ανακαλύψει τον απέραντο χιονισμένο κόσμο που βρίσκεται έξω απ' τη σπηλιά. Η μεγάλη μητέρα Αρκούδα λέει πως αυτό θα γίνει όταν θά' ρθει η Άνοιξη. Η Ούλα είναι γεμάτη περιέργεια. Δεν μπορεί να περιμένει, κι αποφασίζει να τ' ανακαλύψει μόνη της.