Με κύμινο και αγάπη - Μερίκα, Λένα (Κέδρος, 2000)
Πως και πόσο μπορούν οι γευστικές απολαύσεις να επηρεάσουν τις απόψεις μιας οικογένειας, για το καινούριο πρόσωπο που αναστατώνει τη ζωή τους. Όλες οι ερωτήσεις βρίσκουν απάντηση σε αυτό το απολαυστικό μυθιστόρημα.