Παρέα με τα ζώα - Πιέρρος, Ντάνυ (Παπαδόπουλος, 2001)
Αγαπημένα ζώα και ζωάκια που ζουν στην αυλή, στη θάλασσα και στο δάσος, αλλά και ζώα της Ελλάδας που απειλούνται με εξαφάνιση, παρουσιάζονται σ' αυτό το βιβλίο, μέσα από ολοζώντανες εικόνες και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή και τις συνήθειές τους.