Προϊστορικά θηλαστικά - Halstead, Beverly (Πλανήτης γη. Οικολογία και εξέλιξη του πλανήτη μας, 1991)
Καθένα από τα βιβλία της σειράς "Πλανήτης Γη" εξετάζει το θέμα του λεπτομερειακά κι απαντάει σ΄ερωτήματα όπως "Πώς;" και "Γιατί". Η εξαιρετική εικονογράφηση και η επιστημονική συνεργασία ειδικών κατά τη σύνταξη των θεμάτων εξασφάλισαν την ανώτερη ποιότητα αύτης της σειράς.