Η Στραβοκώσταινα - Εφταλιώτης, Αργύρης, 1849-1923 (Τα Ελληνικά, 2000)
Ένα συγκινητικό παραμύθι που αναδεικνύει τη δύναμη της αληθινής αγάπης και την ευτυχία που πηγάζει από αυτή, ενάντια σε οποιεσδήποτε αντίξοες συνθήκες.