Η Βίβλος για παιδιά - Κανάβα, Ζωή Β., 1933- (Παιδικά / Ακρίτας, 2001)
Επιλογή από τις πιο όμορφες διηγήσεις της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης...γραμμένες λογοτεχνικά και με θεολογική πιστότητα από τη γνωστή συγγραφέα παιδικών κειμένων Ζωή Κανάβα και ζωγραφισμένες με την απλή αφαίρεση και την κυριολεξία της βυζαντινής αγιογραφικής τέχνης (ιδιαίτερα κατάλληλης για παιδιά) από το νεαρό καλλιτέχνη Χρήστο Γουσίδη. Μια θαυμάσια και πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα προσέγγιση στην κατανόηση της Αγίας Γραφής από παιδιά μέσα από την παράδοση της καθ'ημάς Ανατολής.