Αρχιτεκτονικές εφαρμογές : όλα τα στυλ από τον 15ο αιώνα μέχρι σήμερα - Χατζηγεωργίου, Νίκος; Τζιαντζή, Μαριάννα, 1953- (Αρχιτεκτονικές εφαρμογές / Αλκυών, 1993)
Χιλιάδες λύσεις για: πόρτες, παράθυρα, τοίχους, δάπεδα, τζάκια, μπάνια, σκάλες, φωτισμό, εντοιχισμένα έπιπλα, ξύλινες και μεταλλικές κατασκευές.