Κτίστε, κτίστε, κτίστε - Μάρτης, Νικόλαος Κ., 1915-2013 ([χ.ό.], 1990)
Βιομηχανία-Εκβιομηχάνιση -- Ελλάδα-Ευρωπαϊκή οικονομία -- Βασικές βιομηχανίες -- Αλουμίνιο - Χάλυβας - Ναυπηγεία Σκαραμαγκά -- Διυλιστήριο Ασπροπύργου -- Εργοστάσια Ζαχάρεως -- Εξηλεκτισμός - Βιοτεχνία -- ΕΟΕΧ -- Αλιεία -- Ορυκτός πλούτος - Πετρέλαια Θάσου - Λάρυμνα - Χρυσός - Αμίαντος Κοζάνης - Κινηματογράφος - Ε.Ο.Κ.