Οδηγός επενδύσεων στην Ελλάδα (Ελληνική Τράπεζα Βιομηχανικής Αναπτύξεως, 1983)
Χώρα και πληθυσμός -- Γενική υποδομή της οικονομίας -- Οικονομική ανάπτυξη -- Η ελληνική οικονομία διεθνώς -- Η Ελλάδα ως μέλος της ΕΟΚ -- Διεθνείς συμβάσεις -- Κίνητρα οικονομικής ανάπτυξης -- Νομικές μορφές επιχειρήσεων -- Προστασία της επιχειρηματικής δράσης -- Φορολογικό σύστημα -- Τραπεζική χρηματοδότηση -- Διαδικασίες εισαγωγών εξαγωγών -- Συνθήκες διαμονής και απασχόλησης αλλοδαπών -- Πίνακες παραρτήματος