Οι κρατικές επιχορηγήσεις προς την τοπική αυτοδιοίκηση - Τάτσος, Νικόλαος (Επιστημονικές μελέτες ;, 1988)
Η έκδοση αυτή εξετάζει τις κρατικές επιχορηγήσεις προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συγγραφέας της έκδοσης είναι ο επίκουρος καθηγητής της Παντείου, κ. Νικόλαος Τάτσος