Αποθήκη σιτηρών δεκάτης Κοζάνης υπέρ των εκπαιδευτηρίων του έτους 1899 ([χ.ό.], 1899)
Κώδικας που περιέχει τα σιτηρά που προέρχονται από την καταβολή της δεκάτης, βρίσκονται στην αποθήκη και δίνονται υπέρ των εκπαιδευτηρίων της Κοζάνης, 1899-1900