Τα τετράδια της μνήμης : το εργατικό κίνημα στην Κοζάνη 1930-1943 - Τσαμπούρης, Ζήσης, 1914-1973 (Παρέμβαση, 2002)
"Τα τετράδια της μνήμης είναι οι γραπτές αναμνήσεις του Ζήση Τσαμπούρη (πολιτικού πρόσφυγα) που γράφτηκαν στη διάρκεια της πολιτικής του υπερορίας" --σ. [4]