Το εθνικό εισόδημα στον καπιταλισμό : εθνικοί λογαριασμοί της Ελλάδας - Ράδος, Λευτέρης (Παπαζήσης, 1977)
Αστική πολιτική οικονομία για τη θεωρία του εθνικού εισοδήματος -- Εθνικό εισόδημα κατά κάτοικο (σε σύγκριση με άλλες χώρες) -- Οικονομία της Ελλαδος μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο