Επέτειοι, ή, Τα πράγματα όπως θα μπορούσαν να 'χουν γίνει : τα καθημερινά σχόλια στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη : Απρίλιος 1998-Σεπτέμβριος 2000 - Θεοδωρίδης, Πάνος, 1948- (Ιστός, 2000)
Οι ''Επέτειοι'' ξεκίνησαν το βίο τους. Κράτησαν δυόμισι χρόνια, κάπου 120 εβδομάδες, πάνω από επτακόσια τεμάχια. Στον υπολογιστή μου διασώθηκαν τα περισσότερα, που ευθύς εκδίδω. Οι ''Επέτειοι'' παρουσιάζονται κατά χρονολογική σειρά, αλλά δε γράφτηκαν έτσι. Παρουσιάστηκαν αναμίξ, υποκύπτοντας συχνά στην επικαιρότητα. Η όποια ομαδοποίησή τους ακολουθούσε τα τρέχοντα. Κάποιος ανασχηματισμός, μερικές τηλεοπτικές πομφόλυγες αλλά και οι βομβαρδισμοί στη Σερβία ήταν κίνητρα παραγωγής.