Η κατάσταση του πλανήτη : 1994 - Μοδινός, Μιχάλης, 1950- (Διεθνές Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Ερευνών, 1994)
Η διάσωση των θαλασσών -- Ενεργειακή βιομηχανία -- Δίκτυα Η/Υ και βιωσιμότητα -- Οι συνέπειες της χρήσης των Η/Υ στο περιβάλλον -- Περιβάλλον και υγεία -- Χημικά όπλα