Η κατάσταση του πλανήτη : 1996 - Μοδινός, Μιχάλης, 1950- (Διεθνές Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Ερευνών, 1996)
Νερό για τρόφιμα -- Υδατικά οικοσυστήματα -- Η οικολογία των βιοεπιδρομών -- Ανακύκλωση χαρτιού