Τ' Αμπελάκια και ο μύθος για το συνεταιρισμό τους : συμβολή στην οικονομικοκοινωνική ιστορία της Ανατ.Θεσσαλίας στα χρόνια της τουρκοκρατίας - Κορδάτος, Γιάννης, 1891-1961 (Μπουκουμάνης, 1973)
Συμβολή στην οικονομικοκοινωνική ιστορία της ανατολικής Θεσσαλίας στα χρόνια της τουρκοκρατίας.