Διακοσμητική εσωτερικών χώρων - Αρβανίτη-Χαροκόπου, Α. (Ίων, 1998)
Στο βιβλίο αυτό δίνονται στοιχεία για τη διακόσμηση του καθιστικού κυρίως, όπως τα προοπτικά της εισόδου, η κάτοψη, η επίπλωση, η διαμόρφωση και τα έπιπλα του καθιστικού. Επίσης υπάρχουν στοιχεία για ψευδοροφές και για ανοίγματα-παράθυρα, stores, σύνθεση κάδρων, τοποθέτηση στερεοφωνικού συγκροτήματος και τύπους παρκέττων. Η αναφορά στους άλλους χώρους γίνεται με προοπτικά. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου περιέχει στοιχεία διακόσμησης επαγγελματικών χώρων, όπως γραφεία, καταστήματα, περίπτερα εκθέσεων, τουριστικές εγκαταστάσεις, χώρους αναψυχής. Ακόμη αναλύονται οι χώροι εκπαίδευσης και δίδονται χαρακτηριστικές διαστάσεις θρανίων, διαδρομών και αιθουσών. Σε μερικά θέματα υπάρχει και μια άσκηση στο τέλος, η οποία χρησιμεύει στην εμπέδωσή τους.