Νομίσματα και νομισματικά συστήματα - Βελούζος, Ιάκωβος Α.
Νομισματικά συστήματα κυκλοφορούντα νομίσματα, πρωτεύουσαι, Πληθυσμός, διεθνείς τράπεζες της Υφηλίου - Ευρώπη - Αμερική - Ασία - Αφρική - Ωκεανία