Οι ξακουστοί πραγματευτάδες - Ξηραδάκη, Κούλα (Φιλιππότης, 1997)
Πανηγύρια -- Παζάρια -- Καραβάνια -- Χάνια -- Εσνάφια -- Οι πραματευτάδες στις ελληνικές παροικίες του εξωτερικού και ο ρόλος τους στην οικονομία, στην κοινωνία, στα γράμματα και στην Επανάσταση του 1821