Τάσεις κινητικότητας εργασίας στην ελληνική βιομηχανία - Κασιμάτη, Κούλα (Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, 1980)
Μεθοδολογικά προβλήματα στη μέτρηση της κινητικότητας -- Ο σχεδιασμός της έρευνας -- Μετακινήσεις ανάμεσα σε δυο γενιές -- Βιομηχανική κινητικότητα