Οι πρώτοι δώδεκα μήνες της κυβερνήσεως Συναγερμού : 16 Νοεμβρίου 1952-16 Νοεμβρίου 1953 : οικονομικοί πολιτική, στρατός και ασφάλεια, η διεθνής θέσις της Ελλάδος ([χ.ό.], 1953)
Ελληνικός Συναγερμός: Μαρκεζίνης, Σπ. -- Κανελλόπουλος, Π. -- Στεφανόπουλος Στ. -- Παπαληγούρας -- Παπάγος, Αλέξανδρος