Τα όρια της ζεστασιάς : διηγήματα - Καστρινάκη, Αγγέλα, 1961- (Πόλις, 1999)
Εννέα διηγήματα για τις ανθρώπινες σχέσεις, με τις λεπτές αποχρώσεις τη διακριτική ειρωνεία και το χιούμορ, που χαρακτηρίζουν τη γραφή της συγγραφέως. Στα κείμενα αυτά αναδεικνύεται ο πλούτος μιας καθημερινότητας που όλοι ζούμε, αλλά που σπάνια στεκόμαστε να την ερμηνεύσουμε. Θερμή και διανοητική ταυτόχρονα, η τέχνη της συγγραφέως φτιάχνει με απλά υλικά διεισδυτικούς πίνακες της ανθρώπινης ζωής.