Παραμύθια και ιστορίες απ' όλο τον κόσμο - Amery, Heather (Άγκυρα, 2001)
Σ' αυτή τη μαγική συλλογή θα βρείτε συγκεντρωμένες παραδοσιακές ιστορίες απ' όλο τον κόσμο. Μύθοι για γενναίους ήρωες και ηρωίδες ξεδιπλώνονται αντάμα με μύθους για μαγικά, παράξενα πλάσματα και ιστορίες για τη δημιουργία του κόσμου. Αυτές οι συναρπαστικές ιστορίες περιγράφονται με τέτοιο τρόπο που οι νεαροί ακροατές και αναγνώστες θα τις καταλάβουν εύκολα και θα τις απολαύσουν.