Η νέα διεθνής τάξη. Η Ελλάδα η Τουρκία και το κυπριακό πρόβλημα - Γιαλλουρίδης, Χριστόδουλος Κ., 1949- (Σιδέρης Ι., 1993)
Ελλάδα, Τουρκία, Κυπριακό πρόβλημα -- Αμερικάνικη εξωτερική πολιτική και Κυπριακό πρόβλημα -- Ευρωπαϊκή κοινότητα και Κυπριακό -- Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών και το Κυπριακό