Διεθνείς σχέσεις : μια συνολική προσέγγιση - Κώνστας, Δημήτρης 1946- (Παπαζήσης, 1985)
Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.17 Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.73 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.129 Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ - ΕΘΝΩΝ.153 ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.180 Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ - ΕΘΝΩΝ.203 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.233